Izposoja termokamere

Termografija je nekontaktna metoda merjenja temperature. Tako jo lahko pri stavbah apliciramo na zunanji ali notranji površini stavbe. Z interpretiranjem in analizo prikaza toplotne oziroma termokamere lahko hitro opazimo anomalije na površini sten (toplotni mostovi, poškodovana ali slaba izolacija, nezadostna zrakotesnost, pojav vlage, odkrivanje poškodb v sistemih s toplo vodo) in na podlagi dobljenih termografov ocenimo stanje objekta in načrtujemo morebitne sanacije in ukrepe.

Našim strankam nudimo možnost izposoje termokamere Flir E30bx. Cena izposoje je 100,00 EUR+DDV za 24 ur izposoje. V primeru izposoje preko vikenda (prevzem petek po 12. uri, vračilo ponedeljek do 10. ure) je cena izposoje 200,00 EUR+DDV. Ob prevzemu se plača kavcija za prevzem termokamere (300,00 EUR). 

Temperaturno območje termokamere je od -20 °C do + 120 °C. Resolucija zaznavala je 19200 pixlov (160 × 120). Integrirano ima digitalno kamero z resolucijo 2 MP. Termična občutljivost senzorja je < 0.10 °C. Za več informacij nas kontaktirajte na info@inoveks.si.

 

 

            

 

O podjetju

Inštitut za obnovljive vire energije in učinkovito rabo eksergije, INOVEKS d. o. o., je bil ustanovljen v začetku leta 2010 in je usmerjen predvsem v razvoj in svetovanje pri projektih učinkovite rabe energije in implementaciji obnovljivih virov energije.

Povpraševanje

Potrebujete nasvet v zvezi učinkovitejšo rabo energije, zmanjšanjem stroškov ali energetskim svetovanjem na področju URE in OVE? Pošljite nam povpraševanje in z veseljem vam bomo svetovali.

Oddaj povpraševanje...

Kontakti

Za vsa morebitna vprašanja, nas lahko kontaktirate na naslednje načine:
  info@inoveks.si
  01 320 57 81
Cesta 2. grupe odredov 17,
    1295 Ivančna Gorica